Skip to main content

Hoi, ik ben dominique! Wat leuk dat je even komt kijken!

Over mij en de Woefgaard

In augustus 2023 ben ik begonnen met De Woefgaard, maar eigenlijk begon mijn liefde voor honden al veel eerder. In 2020 rolde ik in de wereld van oppassen en wandelen, eerst voor bekenden en later ook voor nieuwe mensen en hun harige vrienden. En raad eens? Het voelt helemaal niet als werk. Het is gewoon puur plezier! Ik bedoel, wie houdt er nu niet van wandelen?

In 2022 besloot ik dat het tijd was om wat serieuzer te worden. Dus stortte ik me op boeken over dierverzorging en haalde ik in augustus 2023 mijn getuigschrift binnen. En geloof me, naast de kennis uit de boeken heb ik een schat aan praktijkervaring. Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de honden, katten en alle andere huisdieren die je maar kunt bedenken. En wat betreft honden, we hadden echt van alles thuis, van een boomer tot een schattig ‘prullenbakje’ en laten we de schattige puppy-nestjes niet vergeten die we thuis grootbrachten!

En nu?

Nu ben ik hier, klaar om mijn passie te delen. Bij De Woefgaard draait het niet alleen om oppassen, het gaat om vriendschap sluiten, avonturen beleven en elke dag met enthousiasme begroeten. Jouw huisdier wordt hier niet alleen behandeld als een cliënt, maar als een vriend.

Toekomstplannen

 • Voor de toekomst heeft De Woefgaard grootse plannen! Om te beginnen
 • 2023 :

  HUS opleiding van Martin Gaus beginnen

  Basis EHBO honden en katten behalen

  Diploma dierverzorging behalen

  “DeWoefgaardShop” webshop oprichten

 • 2024 :

  De Woefgaard is een gediplomeerd HUS

  Opleiding hondentrainer beginnen

 • 2025 :

  Start hondentraining aanbieden

  Dierbaar keurmerk halen

  Benodigde opleiding halen voor een hondenopvang

 • 2027 :

  Aanschaf pand & omtoveren van “De Woefgaard” naar een hondenopvang