Skip to main content

Oppasservice

Lekker op vakantie, of onverwachts een mogelijkheid, of misschien zelfs verplichting om elders te overnachten en kan je hond niet mee?  Geen probleem, ik verblijf zolang jij daar behoefte aan hebt bij jou thuis en zorg dat je beste vriend daar dezelfde zorg en liefde krijgt als altijd!

Het enige wat u doet is zorgen dat er voer in huis is, hoe makkelijk is dat?


 • Kennismaking
  GRATIS
 • Eerste hond
  €28,- per nacht
 • Elke extra hond
  €17- per nacht
 • Extra andere huisdieren
  Vanaf €10,-
 • Feestdagen
  Eerste hond : €30,- per nacht
 • Feestdagen
  Tweede hond : €21,- euro per nacht

STAPPENPLAN

Stap 1: Kennismaking
Voordat je vertrekt, plannen we ruim van tevoren een ontmoeting. Dit geeft jou de kans om ons te leren kennen. Als het niet helemaal klikt, heb je genoeg tijd om andere opties te overwegen.
Stap 2: Voorbereiding
Zorg er voor dat er voldoende voer in huis is om de periode te overbruggen en ik regel de rest!
Stap 3: Sleuteloverdracht
Als je besluit met mij in zee te gaan, kom ik enkele dagen voor je vertrek langs voor een sleuteloverdracht. We bespreken dan ook het voerschema en andere specifieke behoeften van je huisdier.
Stap 4: Genieten van je vakantie
Op de dag van je vertrek trek ik in bij je huisdier(en). Ik zorg ervoor dat je harige vriend net zo veel van je vakantie kan genieten als jijzelf. Ik behandel je spullen met respect en zorgen ervoor dat alles netjes blijft. Voordat ik vertrek, voer ik basis schoonmaakroutines uit, zoals stofzuigen, de afwas doen en het bed verschonen. Zo merk je zo min mogelijk van mijn verblijf.
Stap 5: Updates en foto’s
Ik stuur je regelmatig updates, inclusief foto’s en filmpjes, zodat je kunt zien hoeveel plezier je huisdier heeft terwijl je weg bent.
Stap 6: Terugkomst en evaluatie
Na je terugkomst plannen we nog een ontmoeting om het verblijf te evalueren. We bespreken hoe het is gegaan en geven je de sleutel van je huis terug!